Zitat: Susi
Oh wehhh, Emely .Oder Emili´eeh (i e seperat gesprochen,sauschwer für mich zum erklären) koi Mensch auser ohs wois was a Bräschtleng ischt.Kah m`r sooo a goads Gsälz draus mache. ( Marmelade aus Beeren die rot sind) Grombiera sind ....Erdäpfel...Kartoffle halt....mo mir Schwoba an guoda salat draus machet. Ohne Gugommer.*lach* ond ohne Mayo kram Mir send net Provinz, mir hend Französchische einschläge. Ohne witz, vieles kommt daher,mir hends halt ,,assilmiliert,, |
Die ganz Welt kennt Bräschdleng, die kennat des halt bloß onder am a andara Nama. Bleibds abr drozdem gleich. Ond des Gsälz isch oifach göddlich! Ond an frischa Bräschdleng so frisch vom Feld mit Sahne isch eh der Hit, do goht jo gar nix drieber.
On annan Kardoffelsalad g'herd nix anders als Grombiera, Floischbriah, Zwiebel, Salz, Pfeffer, Essich on Eel. Die reine Lehre halt.
Zitat: Gaya
Nadhani mimi nina wamesimama katika kituo cha treni. Ni nini juu ya nani? |
Wie meinen?
LG Emily